empty

Nyeremények

Az első 15, legjobb eredményt elért egyéni játékos személyesen is részt vehet a játék záró rendezvényén, 2015. májusában. A rendezvényen összesen 1,5 millió forint értékben kerül tárgynyeremény átadásra az egyéni nyerteseknek.

Az egyéni top 15 játékos mindegyike ajándékcsomag nyereményben részesül, azonban a végső helyezéseket a személyes forduló során kitöltött feladatsor eredménye dönti el, melyre a záró rendezvényen kerül sor. Az így kialakult végső top 3 játékos további ajándékban részesül.

Az egyéni játékosok további nyereményben részesülnek adott megyék teljesítése után. A játék négy segítője megyékhez van rendelve, egy segítőhöz ily módon 4-5 megye tartozik, melyek a Magyarország térképen is jelölve vannak. Az adott segítőhöz tartozó megyék, a pályák nyitásának időpontját is figyelembe véve külön toplistát képeznek. A meghatározott időtartamok alatt szerzett eredmények alapján külön nyeremények járnak. Az aktuális időközi toplista első 15 helyezettje közül sorsolás útján kerül ki az aktuális időközi nyertes. Négy időközi eredményhirdetés valósul meg:

  • 1. nyeremény - Béka Réka négy megye: 2014. december 17. – 2015. január 20.
  • 2. nyeremény – Bodo Bácsi öt megye: 2015. január 21. – 2015. február 17.
  • 3. nyeremény – Rigó Jancsi öt megye: 2015. február 18. – 2015. március 17.
  • 4. nyeremény – Dongó Dóra öt megye: 2015. március 18. – 2015. április 22.

Így az időközi pontszámok gyűjtése kizárólag a jelzett időközökben valósul meg, ezen időpontok előtt és után nem történik pontszámgyűjtés az időközi toplistákban.

A legjobb eredményt elért első 3 osztály nyereménye 100-200-300 ezer forint támogatás osztálykirándulásra.

Az osztályok toplistáját az osztályhoz tartozó egyéni játékos eredménye határozza meg, az alábbi módon:

A játékosokat összpontszámuk alapján sorrendbe állítjuk az osztályban, és az elfoglalt helyezésük alapján súlyozzuk a pontjaikat, melyekből összeadódik az osztály összpontszáma.