empty

Fontos infók az új játékról

2014 december 22.

A Rókalandozó játék újból elindult, már két pályával játszhattok! Forni már Róka Katával és a segítőkkel együtt járja az országot.

Az új játék elindult és a fontos információkat itt is kiemeljük. Kérünk minden Rókalandozót, hogy ezekre figyeljen!

Osztály átállítása

Azok a Rókalandozók, akik az első játék és/vagy a nyári pálya során velünk tartottak, az akkor megadott belépési adataikkal tudnak belépni az új játékba is. Így nem kell újra regisztrálniuk.

Az első Rókalandozó visszatérő játékosai figyeljenek arra, hogy a profil adatlapnál mindenképp állítsák át az osztályukat, hogy a megfelelő osztályhoz kerüljenek a pontjai az osztályok közötti versenyben. Ezt a felületet az avatar (a kis játékosuk) képére kattintva, a bal felső sarokban érik el. Átállítás után, amikor egy pályát lejátszottak, már a jó helyen fog szerepelni az eredményük a toplistában.

A csak a nyári pályán játszó játékosokat az első bejelentkezéskor automatikusan arra a felületre irányítjuk, ahol be tudják állítani iskolájukat és osztályukat. Hiszen ők korábban ezeket az adatokat még nem adták meg.

Előregisztráció pontok

A most induló Rókalandozóhoz tudtatok plusz pontokat gyűjteni, ha előre jeleztétek, hogy velünk szeretnétek játszani továbbra is. A nyári pályát elindítva tudtátok bejelölni, hogy szeretnétek a 300 pontot begyűjteni. Aki élt ezzel a lehetőséggel, az új játék indításakor már 300 ponttal gazdagabban kezdheti meg a kalandozást, mely az összesített pontok között szerepel!